PROMISI KEK PERKAHWINAN :
Kek perkahwinan 2 tingkat hanya dari RM150. Insyallah anda akan berpuas hati. Hubungi kak Hajjah sekarang.

Tuesday, October 28, 2014

Happy Birthday Abang


cer tengok mcm mana gembiranya bila si dia menerima birthday cake dari  si tunang walau pun mereka berjauhan.  satu di Sabah, yg lainnya di Parit Raja. jelas k.hjh sedia merealisasikan impian anda.  Fresh cream fruits cake sedia untuk disantap.  



Monday, October 20, 2014

Happy birthday 2 u with chocolate moist

choc
moist cake.  differ taste. ringkas tapi sedap...



Friday, October 10, 2014

Caramel Puding Kek



perniagaan melalui alam maya menjadikan gaya hidup masa kini semakin ringkas.  oeder melalui telefon dengan maklumat melalui blog k.hjh telah merealisasikan hasrat seorang wanita dari nun jauh dari kuala lumpur menjadi kegembiraan untuknya.  moga berpuas hati ye puan.



Monday, September 29, 2014

Simple tapi sedap

Hapy birthday cikgu zailani...Kakak awak ni tetiba terajin sikit.  lg pun filling indulgence masih ada di freezer, so cepat je la siapnya..semuanya simple..tapi insyallah sedap se bb bahan utamanya ialah IKHLAS Dan keyakinan





Monday, September 22, 2014

Selamat Bersara cikgu, Jasamu Dikenang



begitulah lumrah hidup.  tiba masanya kita tetap tinggalkan yg kita suka dan sayang.  tiada yg kekal.  terima kasih cikgu jaz sbb order buat sekian kalinya dr k.hjh.  harap berpuas hati..dan yg baik itu semuanya dariNya, yg kurang dan jelek itu dr kelemahan k.hjh sendiri..Tengoklah sampai tersasul tulisan tu.  sib baik perasan...


Sunday, September 14, 2014

soft creamy chocolate cake


honest these cake is very soft and creamy.  sangat sesuai untuk semua majlis yg anda anjurkan.  call k.hjh untuk order berapa banyak pun boleh.