Sunday, September 14, 2014

soft creamy chocolate cake


honest these cake is very soft and creamy.  sangat sesuai untuk semua majlis yg anda anjurkan.  call k.hjh untuk order berapa banyak pun boleh.



Sunday, September 7, 2014

Jom mengchocolate kita

kembali bermain dgn chocolate.  walau nampak biasa tapi klu kita variasikan content dan fillingnya..terangkat juga rasa home made chocolate kita ni..ngences?  jom buat sendiri chocolate dirumah.  pasti tiada lagi keraguan.

Ice Cream Cake

tak pernah cuba. . mestila best.  teruja sgt nk buat tapi tak pandai..emm come to join my baking session.




Monday, September 1, 2014

potential student

penuh bakat.  bila potensi  diri dikeluarkn, hasilnya mmg dpt dilihat.  izzati anak buah kesayangan  mmg berbakat.  yakin beliau boleh berjaya satu hari nnti. good job.







Monday, August 25, 2014

Soya Bean + Cincau dan Tempe Gebu


sesiapa nk share ilmu ini ok jer..do contact me..
semuanya boleh aku hasilkan sendiri kini.  lepas ni klu nk buat kenduri kendara dah x payah beli kt kedai.  sangat memuaskan..alhamdulillah padaMu ya Allah..