PRODUK DAN SERVICE

Menyediakan Kek Birthday, Kek Perkahwinan, Cupcakes, Brownies, Muffins, Chocolates, Biskut Raya untuk semua majlis yang akan diraikan. Saya juga mengambil tempahan jamuan berbentuk catering seperti Nasi Baryani, Nasi Jagung, Nasi Ayam, Nasi Lemak, Mee Rebus, Mee Kari, Soto serta Kuih Muih...

Sunday, March 22, 2015

Cappucino Birthbay Cake

Dengan respi yang dibuat dengan penuh kasih sayang telah menjadikan rasa kek ini begitu istimewa khas untuk anak anak, suami dan seluruh jiran tetanggaku sempena hari ulangtahun diri sendiri...hehe..memang sedap dan rasa penuh lemak berkrim,  gabungan cheese dan uht whipping cream sememangnya tidak dapat dilupakan bila dimakan dengan kek yang disaluti fresh cream yg healty dan fresh fruit dari pasar khamis parit raja...lalala....moga puas hati ye wahai naka2 ibu yg telah bersusah payah menyediakan hadiah istimewa untuk ibu...tqvm my dear



Wednesday, March 4, 2015

Donut ku disukai ramai


serious donut kak hajjah mmg digilai ramai. especially student UTHM? kesian gak tengok Along kerana tak menang tangan nak ambik order katanya.  almaklum assignment banyak, tapi kesian kat kawan2 yang terliuq..Ibu pun rajin kan..Apa pun dimana ada usaha, di situ ada jalan..Tq for always support k.hjh..Untuk tempahan, minimum order ialah 40 biji..4  perisa..





Saturday, January 10, 2015

Dua beranak yang gigih

ini hanya sebahagian dari hasil yang diperolehi....ada bannnnyyyakkkk lagi....ye memang puas bawa balik dan boleh makan seminggu...insyallah roti ini tahan seminggu kalau disimpan ditempat yang betul..



Monday, December 29, 2014

Air Tangan Anak Bongsuku

emm not bad.. dia rajin nak mencuba..dan alhamdulillah ini lah hasilnya..