PRODUK DAN SERVICE

Menyediakan Kek Birthday, Kek Perkahwinan, Cupcakes, Brownies, Muffins, Chocolates, Biskut Raya untuk semua majlis yang akan diraikan. Saya juga mengambil tempahan jamuan berbentuk catering seperti Nasi Baryani, Nasi Jagung, Nasi Ayam, Nasi Lemak, Mee Rebus, Mee Kari, Soto serta Kuih Muih...

Wednesday, March 4, 2015

Donut ku disukai ramai


serious donut kak hajjah mmg digilai ramai. especially student UTHM? kesian gak tengok Along kerana tak menang tangan nak ambik order katanya.  almaklum assignment banyak, tapi kesian kat kawan2 yang terliuq..Ibu pun rajin kan..Apa pun dimana ada usaha, di situ ada jalan..Tq for always support k.hjh..Untuk tempahan, minimum order ialah 40 biji..4  perisa..





Saturday, January 10, 2015

Dua beranak yang gigih

ini hanya sebahagian dari hasil yang diperolehi....ada bannnnyyyakkkk lagi....ye memang puas bawa balik dan boleh makan seminggu...insyallah roti ini tahan seminggu kalau disimpan ditempat yang betul..



Monday, December 29, 2014

Air Tangan Anak Bongsuku

emm not bad.. dia rajin nak mencuba..dan alhamdulillah ini lah hasilnya..


Friday, December 19, 2014

Supprise Gift for Worker

,

siapa lagi kalau bukan dari cik puan nurul kita..tokeh pasaraya Selesa Parit Raja.  Sungguh baik budi beliau.  Untung le dapat boss macam ni kan... Selalu selalu lah bagi gift kat pekerja, jadi mereka akan sayang kita dan tak malas kan...terima kasih Nurul daun keladi ye..