PRODUK DAN SERVICE

Menyediakan Kek Birthday, Kek Perkahwinan, Cupcakes, Brownies, Muffins, Chocolates, Biskut Raya untuk semua majlis yang akan diraikan. Saya juga mengambil tempahan jamuan berbentuk catering seperti Nasi Baryani, Nasi Jagung, Nasi Ayam, Nasi Lemak, Mee Rebus, Mee Kari, Soto serta Kuih Muih...

Saturday, January 10, 2015

Dua beranak yang gigih

ini hanya sebahagian dari hasil yang diperolehi....ada bannnnyyyakkkk lagi....ye memang puas bawa balik dan boleh makan seminggu...insyallah roti ini tahan seminggu kalau disimpan ditempat yang betul..



Monday, December 29, 2014

Air Tangan Anak Bongsuku

emm not bad.. dia rajin nak mencuba..dan alhamdulillah ini lah hasilnya..


Friday, December 19, 2014

Supprise Gift for Worker

,

siapa lagi kalau bukan dari cik puan nurul kita..tokeh pasaraya Selesa Parit Raja.  Sungguh baik budi beliau.  Untung le dapat boss macam ni kan... Selalu selalu lah bagi gift kat pekerja, jadi mereka akan sayang kita dan tak malas kan...terima kasih Nurul daun keladi ye..



Tuesday, December 16, 2014

Kelas Penghasilan Roti

Antara hasil kelas "penghasilan roti".   Anda dipersilakan untuk berkongsi ilmu dengan k.hjh dalam sessi ini.   Cukup hanya berdua sahaja, saya akan mengajar tanpa kompromi














Kelas meroti


antara roti yang dihasilkan.  insyallah pelajar akan dapt ilmu yang mencukupi bagi mmembuat hasilan yang baik.  tips juga diberikan tanpa silu.  apa yg k.hjh tau semua diberi tanpa prajudis..