PROMOSI KEK PERKAHWINAN :
Kek perkahwinan 2 tingkat hanya RM150. Insyallah anda akan berpuas hati. Hubungi kak Hajjah sekarang.

Sunday, November 23, 2014

roti sarang lebah

versi baru, rasa yg excelllent...fuhh


kek sama penerima berbeza

chocolate moist cake fililling yg sgt istimewa dimakan dgn buah segar...emmm mmg sedap..ditambah pula dgn fresh cream dan sejuk dimakan beramai-ramai bersama keluarga dan kenalan mmg happening..






ku harap perniagaan kek awak terus maju

pasti lepas ni banyak idea yg lebih kreatif akan dikeluarkan..

kelas ke  2 bagi saudaraku puan wani.  sangat teruja bila tiada lagi masalah untuk menulis atas kek dengan adanya ilmu tulisan baru ini.  wah girang rasa hati..



Tuesday, October 28, 2014

Happy Birthday Abang


cer tengok mcm mana gembiranya bila si dia menerima birthday cake dari  si tunang walau pun mereka berjauhan.  satu di Sabah, yg lainnya di Parit Raja. jelas k.hjh sedia merealisasikan impian anda.  Fresh cream fruits cake sedia untuk disantap.  



Monday, October 20, 2014

Happy birthday 2 u with chocolate moist

choc
moist cake.  differ taste. ringkas tapi sedap...



Friday, October 10, 2014

Caramel Puding Kek



perniagaan melalui alam maya menjadikan gaya hidup masa kini semakin ringkas.  oeder melalui telefon dengan maklumat melalui blog k.hjh telah merealisasikan hasrat seorang wanita dari nun jauh dari kuala lumpur menjadi kegembiraan untuknya.  moga berpuas hati ye puan.



Monday, September 29, 2014

Simple tapi sedap

Hapy birthday cikgu zailani...Kakak awak ni tetiba terajin sikit.  lg pun filling indulgence masih ada di freezer, so cepat je la siapnya..semuanya simple..tapi insyallah sedap se bb bahan utamanya ialah IKHLAS Dan keyakinan