Monday, September 29, 2014

Simple tapi sedap

Hapy birthday cikgu zailani...Kakak awak ni tetiba terajin sikit.  lg pun filling indulgence masih ada di freezer, so cepat je la siapnya..semuanya simple..tapi insyallah sedap se bb bahan utamanya ialah IKHLAS Dan keyakinan





Monday, September 22, 2014

Selamat Bersara cikgu, Jasamu Dikenang



begitulah lumrah hidup.  tiba masanya kita tetap tinggalkan yg kita suka dan sayang.  tiada yg kekal.  terima kasih cikgu jaz sbb order buat sekian kalinya dr k.hjh.  harap berpuas hati..dan yg baik itu semuanya dariNya, yg kurang dan jelek itu dr kelemahan k.hjh sendiri..Tengoklah sampai tersasul tulisan tu.  sib baik perasan...


Sunday, September 14, 2014

soft creamy chocolate cake


honest these cake is very soft and creamy.  sangat sesuai untuk semua majlis yg anda anjurkan.  call k.hjh untuk order berapa banyak pun boleh.



Sunday, September 7, 2014

Jom mengchocolate kita

kembali bermain dgn chocolate.  walau nampak biasa tapi klu kita variasikan content dan fillingnya..terangkat juga rasa home made chocolate kita ni..ngences?  jom buat sendiri chocolate dirumah.  pasti tiada lagi keraguan.

Ice Cream Cake

tak pernah cuba. . mestila best.  teruja sgt nk buat tapi tak pandai..emm come to join my baking session.