PRODUK DAN SERVICE

Menyediakan Kek Birthday, Kek Perkahwinan, Cupcakes, Brownies, Muffins, Chocolates, Biskut Raya untuk semua majlis yang akan diraikan. Saya juga mengambil tempahan jamuan berbentuk catering seperti Nasi Baryani, Nasi Jagung, Nasi Ayam, Nasi Lemak, Mee Rebus, Mee Kari, Soto serta Kuih Muih...

Tuesday, December 16, 2014

Kelas Penghasilan Roti

Antara hasil kelas "penghasilan roti".   Anda dipersilakan untuk berkongsi ilmu dengan k.hjh dalam sessi ini.   Cukup hanya berdua sahaja, saya akan mengajar tanpa kompromi














Kelas meroti


antara roti yang dihasilkan.  insyallah pelajar akan dapt ilmu yang mencukupi bagi mmembuat hasilan yang baik.  tips juga diberikan tanpa silu.  apa yg k.hjh tau semua diberi tanpa prajudis..


Monday, December 15, 2014

It Seems Big Apple Donut


Sangat berbaloi apabila kita pandai menguasai asas membuat roti.  Apa pun resepi yang terlintas insyallah menjadi.  sangat ouas hati dan hasilnya boleh dirasai ramai.  Sebagaimana niat awal belajar, ianya bagi kepuasan anak2 terchenta dan suami tersayang.  As and when they wish.


Friday, December 12, 2014

Good Combination Taste

G

memenuhi permintaan sahabat demi anaknya yang sukakan rasa cheese, kek chocklat dan bluberry.  emm harapan k.hjh semua anak2 nurul gembira bila menikmati kek ini ye.  T.kasih nurul atas tempahan ulangan 



Tiada yang mustahil


Selalu beli jer, tapi hari ini gagahkan diri buat sendiri caramel pop corn.  emmm memang best dan anak2  sangat suka.  tak perlu cari kat kedai lg pas ni.  dapat banyak dan letak lah banyak mana caramel sos yang anda mahukan.  kelakar dengar jagung meletup letup masa proses pembakaran.  namun tips yang diberikann oleh chef banyak membantu..


tak lemau dan very crunchy serupa kat kedai..mahal tu kalau beli yang siap ngap tu kan... apa pun alhamdulillah pada Allah atas kudrat yang dipinjamkan ini

Thursday, December 11, 2014

Loaf cemerlang

sungguh cemerlang loafku ini.  sangat lembut dan tak mungkin ada pilihan lain selepas ini selain percubaan resepi yang sedang menanti gilirannya.  nnti k.hjh share ye..yang ini k.hjh tak jual sebab ovenku sgt comel utk memuatkan susunan pullman lebih dari 3 nos.  apa pun syukur sangat sebab en. suami memuji muja..lalala..



Wednesday, December 10, 2014

Snowy Cheese kek yang istimewa

Sangat sedap, lembut, lemak dengan penemuan resepi terbaru.  Harga promosi sebiji RM 68, 2 Biji RM 100.  Sangat murah disaat semua harga barang melonjak naik.  Jangan risau akan keenakan rasanya.  Telah diakui oleh penerima yang menempah kek ini.