Perkhidmatan Dan Service Muffindaniza

Menyediakan Kek Birthday, Kek Perkahwinan, Cupcakes, Brownies, Muffins, Chocolates, Biskut Raya untuk semua majlis yang akan diraikan. Saya juga mengambil tempahan jamuan berbentuk catering seperti Nasi Baryani, Nasi Jagung, Nasi Ayam, Nasi Lemak, Mee Rebus, Mee Kari, Soto serta Kuih Muih...

~~ PENGUMUMAN ~~

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera... Kini, Truly Homemade Bakery sedia menerima tempahan kek dan KELAS MENGAJAR bagi modul2 seperti tersenarai[Sila call bagi yg betul2 serious]. Bagi tempahan Majlis Harijadi, Pertunangan, Perkahwinan, harga pukal boleh dibincangkan... Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi no hp 017-7151527 @ sms @ emel nakfeb04@yahoo.com K.Hajjah sedia menerima tempahan sekitar Parit Raja, Ayer Hitam dan sekitarnya. Untuk makluman K.Hajjah telah berpindah ke Parit Raja sekarang. Bayaran Penuh hendaklah dibuat setelah confirm tempahan. Dan bayaran hendaklah melalui Maybank2u sebagaimana tertera di blog ini. TQVM, Jazakallah...

Monday, August 25, 2014

Soya Bean + Cincau dan Tempe Gebu


sesiapa nk share ilmu ini ok jer..do contact me..
semuanya boleh aku hasilkan sendiri kini.  lepas ni klu nk buat kenduri kendara dah x payah beli kt kedai.  sangat memuaskan..alhamdulillah padaMu ya Allah..


Sunday, August 24, 2014

produk terbaru

emm insyallah, lepas ni x payah gi kedai lg..


pengiktirafan seterusnya

penat, tapi berbaloi.  itu yg paling tepat diungkapkan.  kursus penghasilan kacang soya..  alhamdulillah..

Saturday, August 23, 2014

manggo cheese mousse kek

tempahan dari cikgu sek men pintas puding, batu pahat..

Thursday, August 21, 2014

manggo cheese mousse cake




sedap ker...emmmm memang sedap, jarang kita makan jenis2 kek mcm ni..
 klu nk tukar strawberi atau kiwi pun ok juga.. Kek ni ada campuran cheese. along kata mula tu ramai cikgu2 x nak makan, tp dh try, eh..eh.. bertambah bu...


Thursday, August 14, 2014

kelas lepas raya



en. suami pd wany dan anak tunggalnya sgt teruja..
kelas yg bermakna.  wany memang berpotensi besar untuk buat business lps ini sbb peluangnya terbentang luas sbb ada perniagaan sendiri.  tak rugi belajar dgn k.hjh sbb sgt murah.  berbaloi sbb bawak balik semua kek berbanding dgn kelas lain yg mungkin berbahagi dgn ramai org.  puas ati sbb ini hasil kerja tgn anda sendiri.  k.hjh hnya bantu mana yg patut jer..




Wednesday, August 13, 2014

tart gulung gebu dan sedap


memang best sgt. tat ni sama tapi tak serupa dgn yg lain tau. k.hjh x ambil tempahan sbb butter cap thong memang mahal, so nk jual berapa lak kan.  sesiapa nk belajar plz call me ye